10 January 2009

its Saturday

Ahad nie da msuk mggu ke 3 saya b’prektikal

Ok laa,da makin selesa saya di opis

Diorg pn layan saya baekk pnye….hehe

We are like family cz kami 18 org je

Ade mamy2 and dady2 yg sgt baek hati…hehe

Cuma, saya agk cuak dgn big bos aka PD yg every wik akn pggil saya msuk blik dia n keep asking me question…dia pn dh bg soklan spot serta menyuruh saya igt teori itu dan ini…

Argghh!! t’pksa la saya stdy betul2 buku hijau n biru yg tebal mcm kanun tanah Negara tu..huk2

Selain tu jgk kene layan kes2 yg supervisor saya bagi,pegi inspect dll lagi.

Ye..saya tau dia hanya nk saya score btul2 L.I coz rupa2nya he n the whole staff in office kenal dgn my late abah.…(oh,I wonder if my abah maseh ada…msti best, cz office beliau dlu sbelah nie je)

~

Lawatan lect ke tempat2 prektikal akn bermula

Dr.Buang akn m’ziarah ank2 buahnye d east cost

Turn ak pada 1 feb dpn

Ah..takot2

Org 1st plk tu beliau jmpe kat area sini

Lps tu baru la ke Kb tuk ketemu ank buahnya yg laen plk

Semma,fizah,tehah n kak azimah

Next mgkin ke trengganu n phg

PD kesayangan saya dh suruh saya remind him psl lwtn dr.Buang nnti n menyuruh saya prepare ape yg patot…Tengs encik PD, u’re very concerned bOut me..ahaks

~

Asik citer psl PD je..mane spvisor saya?? Tdo ke??

Hahaaa…tak laa…spvisor saya pn baek jgk…

enchek Nik saya pggil dia…

slalu blanje staff mkn goreng pisang kat opis..hehee..

dia mmg rajin bagi kes utk saya buat…

asgmnt sumer ade la bincang skit2 ngn dia…

~

kpd cik wanda,selamat hari belated besday ke-23 ya! hehe..

ak xde gmbr Dr.Buang nk tnjuk kat ko...

kalo ader,ak uplod kat sini...hehee



**dari kiri: me-cik semma-cik wanda...hehe


picit LIKE kalau suka ^___^

6 comments:

  1. he he. good luck lah ye berjumpe dr buang :) bagusla happy kat tempat praktikal!

    ReplyDelete
  2. hihi~
    tengs kak sue yg cumel...

    gud luck jgk utk anda..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. bunyinya macam kau ni cuak melampau je..asyik puji je staf yang ade kat opis kau..hahaha

    ReplyDelete
  4. ak cuak dgn enchek PD jerr..
    yg laen okeyyyy...

    hehehee~

    ReplyDelete
  5. eh. ade gambar comel.. tq neway. hehehe.

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::