31 August 2009

merdeka tu ape?



merdeka? what is that?? hehe..


merdeka is merdeka la kan?

bkn nk cite psl smbutan hari merdeka..thn ni xde smbutan besar-besaran bcoz of H1N1 yg makin srius...bunge api pn xdpt tgk mcm thn lps..





tp bwat rakan2 seperjuangan tarikh kemerdekaan kite blm smpai lg..
musuh2 ketat seperti asgmnt,confrence,debate (yg ntah hape2), psm dan viva maseh seronok menyerang hendap kite...

oleh itu,mari lah kite b'sama2 membasmi musuh2 kite ni dgn sewajarnya.

hepi merdeka ke 52-Malaysia


leg note:-sape nk kenal dgn pkck kat ats tu blh msj ak...hehe
picit LIKE kalau suka ^___^

27 August 2009

sign in as invisible to everyone

saya teringin sgt nk update blog... tp masa dan idea sgt mencemburui saya... maklum la memegang title pelajar tahun akhir..heh3.. sebenar nye dh mcm2 ade dlm kepala hotak saya pkir nk tulis kat sni...tp x terzahir jugak kata-kata itu... xtau lah kenape..mgkin peratusan kecintaan saya dh semakin pudar kepada dunia blog ni...bwat mase ni,biar lah saya jadi silent reader je..huhu


picit LIKE kalau suka ^___^

06 August 2009

tempat yg plg best kat utm

sehari sebelum g bengkel,ak telah pergi ke tempat yg blm pernah ak jejak selama hampir 4 thn ak kat utm ni...mybe ak sorang je yg x penah smpai situ kot...hehe. So, tmpat yg ak mksud kn ialah kat....

kebun UTM...hehe



gmbar di atas menunjukkan org yg bertanggungjawab ajk ak utk menuai hasil tanaman di kebun utm tersebut (dgn kebenaran pkcik kebun utm ok..) hehe...



klau korang tgk betol2 gmbr kat ats, kat blkg tu ade lg 3 org student yg tgh berselera menikmati buah rambutan....hehe..dgn hanya menggunakan kudrat yg ada, tanpa galah dan teknologi lain si baju puteh tersebut telah menuai buah2 rambutan yg ade...kate nye,

"tak elok di biarkn buah rambutan buruk mcm ni jer..." so,kami terus....



dan...


pastu inilah hasil tuaian yg kitorang bwat balik...heh3



puyuh yg comel2 nie plk si bju puteh n grup ko-Q die pnyer...comel kan?? sblm menuai td, kitorg bg mkn kat puyuh2 ni dlu..hehe



so,ni la tmpat yg plg best kat utm..
jom pakat pegi sblm korang grad..
hehee
picit LIKE kalau suka ^___^

cerita bengkel PSM

penat naik bas...tu je ak blh ckp..
bkn penat sbb bengkel tu...hehe

balik dr bengkel hari ahd mln,kene perah otak siapkan proposal utk sbmit pd hari kamis (hari nie)...so td sumer org dh anto diorg pnye proposal kat puan rosadah... next wik br blh tau ko pnyer proposal tu diterima atau direject...

so, di kesempatan ni ak nk uplod skit gmbo tyme kat bengkel tu...mmg skit pn ak ambik gmbo....ntah,xde feel lgsung....tp tgk org laen uplod,ak pn nk uplod jgk...hehe.. so, lyn je lah gmbar2 kat bwh nie....


*naek lori utk masuk ke tempat penginapan*



*tgh tggu lori*



*bukan dlm lori*



*bukan mkn kat dlm lori*



*ak bukan kat sbelah lori*


picit LIKE kalau suka ^___^

::Mari Exchange Alamat Rumah::