15 September 2009

Ramadhan yang hampir berlalu

setelah lbh kurang 3 bulan x balik ke rumah (mcm PLKN la plk) akhir nye saat yg ditunggu2 akn tibe mlm ni. menurut tiket yg saye beli, tren saye akn tibe di JB pkul 1857 dan sampai di stesen Krai pkul 0643. makne nye saye akn berbuke puase n bersahur dlm tren. tp xpe,seb baek hati manisku berada di sisi..hehe. doakn perjalanan kami yer~


smalam kami telah menyemarakkan lagi mood utk beraye dgn b'shopping di Sutera Mall dan Bukit Indah..wahh,sggh indah rase nye pabila saye dpt beli baju-bajuan fevret saye itu. hehe.


sronot2 jua pon, saye mule sedar...nie ramadhan terakhir saye kat utm. semalam bukak puase terakhir kat utm. sahur pade pg ni adalah sahur yg terakhir saye kat utm. kerana saye tiada perancangan utk smbung master kat sni atau mgkin d tmpat laen...huhu. kenangan ramadhan kali ni akn saye igt smpai bile2.


hari ni dh 25 Ramadhan..so lagi 4 hari nk raye kn? kepada sape2 yg bace ni, saye nk ucapkan :


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN



tu je,sekian.



picit LIKE kalau suka ^___^

14 September 2009

tengs~


i love food
i love my boifren~

picit LIKE kalau suka ^___^

06 September 2009

apabila lampu padam

...sebelum



....selepas lampu padam...
tadaaaa!!~



mud berhari raye nie yg datang secara tiba2 ketika aku tgh syok2 edit chapter 2 smlm. oh,x sabar rase nye nak balik psg kat rumah.
picit LIKE kalau suka ^___^

05 September 2009

sepuluh hari mcm sepuluh ratus tahun

lagi sepuluh hari mau balek ketemu sama jantung2 hati saya di rumah
mUmma
heroes
heroin
waaa!!~ rindu gler kat diorg
maa,nk balik...
cpt la dtg 15 September...uhuk

picit LIKE kalau suka ^___^

04 September 2009

amoi skirt pendek kaler itam

After saying gud nite to my hati manis, saye sbenar nye dh nk tdo. Tapi tangan gatal plk bukak blog dan ingin mengupdate sesuatu. Hehe. Sepatut nye hari ni berlaku suatu ‘sejarah’ namun terpaksa di-posponed atas sebab2 yg x dpt di elakkan. jd, sejarah tersebut mgkin akn berlaku wikend ni.heh3… lalu,selepas klas QM td kami – saye,cik AA,cik M dan cik NA telah ke JJ Tmn U tok buke puase kat kfc. Igt kn tutup sb xde org lgsung duduk2 kat situ. Tapi kaunter bukak plk n ade la 4-5 org yg berator. Kami pon turut meng-kiu kat situ utk oder mknn bukak poser. Nseb baek la kami cpt skit je smpai sbb 2-3 minit lps tu da makin rmai muslimin dan muslimat yg dtg beratur kat blakang kitorg. Panjang gler line sb diorg bukak 1 kaunter je. I repeat,1 kaunter je. Staf plk ade 3 org. sorang kat kaunter, sorang kat dapor, sorang lg cleaner. Apsal la x bukak kaunter2 tu mcm biase. Xkn ler bulan pose xde staf yg keje. Bkn nk suro mkn, suro keje kn… baiklah, slps mkn2 bukak pose kami pn memulakan xtvt biase apb ke JJ iaitu menjajak sume kedai2 smbil menghadam kn ayam dan beger yg kitorg mkn tadi.hehe.. oh ye, saye dpt kucing comey dr cik AA.tengs! wlpn ade kaler pink skit2..xpe lah.hehee..esk awk letak kat kete saye k..


pastu, abes je jalan2 kat bwh, kami pon naek atas plk…shoping brg2 dapor skit…lps setel sumer tu, cik AA ajk saye tgk2 baju kat kiosk kat situ..after that,kami pn nk menuju ke tmpat cik M dan cik NA. namun, kami telah disekat oleh 2 org amoi skirt pendek kaler hitam.

Skirt 1 : mis,nk try...bla..bla.. cube lah…bla..bla..bla.. (ak x dgr pn dier ckp pe)
Saye : eh,xpe lah..i x berminat..lg pon kulit I dh chanteq.. (lalalala)
Skirt 2 : cube lah…bla..bla…bla…
Cik AA : xpe lah,ade hal…nk cpt nie…bla..bla..blaa

ape lagi,kami pn cpt2 blah dr minah 2 ekoq nie..aku jalan ke depan..cik AA tetibe melencong plk ke belah kanan. ak rase dier xtaw dh nk lari mane..hik3.. mls nk layan amoi skirt itam neh... ni dh 2nd tyme ak ngan cik AA kene…maser 1st tyme kene hari tu berkejar-kejaran minah2 tu dgn kitorg. Siot jer..adehh,psni tanak p jusco tmn u dh..haha

picit LIKE kalau suka ^___^

::Mari Exchange Alamat Rumah::