15 September 2009

Ramadhan yang hampir berlalu

setelah lbh kurang 3 bulan x balik ke rumah (mcm PLKN la plk) akhir nye saat yg ditunggu2 akn tibe mlm ni. menurut tiket yg saye beli, tren saye akn tibe di JB pkul 1857 dan sampai di stesen Krai pkul 0643. makne nye saye akn berbuke puase n bersahur dlm tren. tp xpe,seb baek hati manisku berada di sisi..hehe. doakn perjalanan kami yer~


smalam kami telah menyemarakkan lagi mood utk beraye dgn b'shopping di Sutera Mall dan Bukit Indah..wahh,sggh indah rase nye pabila saye dpt beli baju-bajuan fevret saye itu. hehe.


sronot2 jua pon, saye mule sedar...nie ramadhan terakhir saye kat utm. semalam bukak puase terakhir kat utm. sahur pade pg ni adalah sahur yg terakhir saye kat utm. kerana saye tiada perancangan utk smbung master kat sni atau mgkin d tmpat laen...huhu. kenangan ramadhan kali ni akn saye igt smpai bile2.


hari ni dh 25 Ramadhan..so lagi 4 hari nk raye kn? kepada sape2 yg bace ni, saye nk ucapkan :


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN



tu je,sekian.



picit LIKE kalau suka ^___^

1 comment:

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::