04 January 2010

Apabila Kasyah Mula Gedik

nie adek bongsu ak, Muhammad Akasyah bin Mohd Ali Alias...sah2 dh jantina dia lelaki. bulan mac nti umo dia masuk 5 tahun. tp mulut mcm bdk darjah 5...hehe. spatotnye penggal persekolahan tahun ni mama ak nk masuk kn dia kat tadika..tp dia kata dia kecik lagi..hehe. padahal tyme org laen sibuk2 beli baju skolah,beg skolah baru dia pon gedik nak jugak...so mak ak beli lah beg skolah Ben 10 utk dia. pastu skrg demam selesema lah plk,so xtau la jd ke tak dia msuk tadika...hehe. hobi dia suke sgt nyanyi... lagu fevret dia antaranya ketahuan, silly lily(bunkface), situasi(bunkface) dan si gadis ayu(black dog bone). selain suka tgk katon, makan n minum air org-laen-buat-dan-simpan-dlm-peti,budak kechik nie jugak suke amek gambo..dgn nama lain poyo/mengoya bile posing...hehe. klau hala je pape jenis kamera kat dia mesti dia bg pose baekk punya...x kisah la kamera henpon ke,webcam ke..nak2 SLR..lagi lahh..hehe. so entry ni ak nak bwk korang layan kegedikan kasyah bergambo...hehe



gambar nie ak ambik before balik utm hari tu...kasyah n atromen dia..tgk,siap suap2 biskut snek lg kat atromen dia...



ehem,yang ni kasyah b'sama kakak dia yg paling cun..hik3. thn lepas kot..tyme ni rambut dia pnjang.. dulu dia ni ssh sgt nk potong rambut..smpai la umo dia 4 tahun baru dia x takot..siap mintak lg suruh bwk dia p kedai gunting..




gmbar nie lak kat dlm bas..tyme ni dia p trip ke langkawi ngn rombongan skolah mak ak. budak pompuan tu kwn dia..diorang sama2 ckp banyak,suke bergedik amek gmbar n tak duduk diam..hehe



tyme ni plk dia tgh berangan dpn lptop abg dia...mcm2 aksi dia bergedik..ak suke gmbo dia yg nie..hehe

.
.
.
.

miss u kasyah!!
kami smua sayang kasyah..
picit LIKE kalau suka ^___^

4 comments:

  1. kami sayang kak zatie!!
    ops.clap entry la kak.haha

    ReplyDelete
  2. taknak buat entri bergambar pasal aku lak ke? haha

    ReplyDelete
  3. tikah: eley,,malu2 plk nk ngaku sayam...hik3
    peruz: x penah terpikir pon..

    ReplyDelete
  4. hahaha~~
    mestila sayam.last sem doh kam.kita harus saling menyayangi

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::