26 May 2010

open access

this not-so-cute blog sudah open utk di access..
syarat baru kepada pemilik belog;

1) ELAKKAN dan kalau boleh tak payah tulis entry luahan perasaan sebab anda terlalu emosi dan kemungkinan mencarut serta menambah dosa yang kian menebal. lagi pon bukan ade orang peduli.

2) setiap entry kene taruk gambar supaya kalau ade org bace entry kau yg meraban tu takde la orang boring (eh,ade ke org nk baca blog sampah aku ni? ha ha)

3) elakkan menulis dalam bahasa pasar.


dah la.. tu je..bagi banyak-banyak syarat pon kau bukan nak ikot. degil susah nak ajar. cakap sekali tak dengar. terpaksa stop sbb owner dah mula nak emosi. perangai macam tu tak baik untuk kesihatan dan minda ye kawan-kawan.


bobbai~

picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::