06 September 2010

Jiran Tetangga Episod 2: a young girl

Untuk episod yang kedua ini,mari kita berkenalan dengan adik manis atau nama glamer dia dekat belogspot OhhRara atau nama sebenarnya Syahiirah.

helo,saya lah Rara :)
*Adik manis,gambar ni saya curik dari belog kamu. Kamu letak terbalik,maka saya pun letak terbalik juga. Malas mahu rotate.hehe















Comel kan adik manis ini. Beliau baru form 4 dan merangkap juga kawan adik saya Zazie. Saya suka baca belog dia because she was very creative in making some words. Comel-comel je dia membebel.hehe. Kebanyakan entry dia cerita pasal watdasuck of hostel life,love, feellings and family.

Saya juga suka tagline dekat belog dia "HEART IS THE ONLY PLACE THAT ONLY GOD KNOWS WHAT WE FEEL ♥"


Pesanan kepada Adik manis: belajar dahulu.mari mencari cinta di universiti.hihi
picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::