06 September 2010

Jiran Tetangga Episod 3: Raracandyfloss

Jiran Tetangga yang ketiga ialah belog gula kapas milik Cik Rara. Beliau ialah seorang yang boleh dikatakan otai dalam dunia belog kerana saya dapati beliau dah lama kot ber-belog dan sangat aktif mengupdate entry-entry terbaru serta menyertai pelbagai jenis contest. Antaranya termasuklah yang terbaru, contest Hidup Seorang Blogger. Pergi baca kalau nak tahu kehidupan seorang blogger. Nanti kamu sendiri faham.


Cik Rara seorang yang kreatif dan pandai bisnes juga. Beliau sendiri buat dan sendiri jual pelbagai jenis felt craft yang sangat-sangat chomel. Tengok kat bawah ni kalau tak percaya. Err,ada lagi tak yang lebih-lebih Cik Rara? T__T Felt craft ni ade macam-macam seperti keychain,car charm, felt name dan macam-macam lagi lah. Very the creatif and rajin buat benda alah chomel tu. Sekarang pergi godek belog gula kapas dan tengok hasil craft dia..kat bawah ni beberapa contoh sahaja...hehe.


felt name
keychain

car charm
  
Dalam belog gula kapas ini juga ada macam-macam tutorial untuk dikongsi dengan para bloggers. Pergi dekat bahagian categories dan korang akan jumpa lah tutorial tu. Sharing is caring kan. Bagus betul. I like belog yang ada tutorial. Nanti i nak buat semua. hehe.

Sekian sahaja episod kali ini. If ada kesilapan fakta,please let me know ye Cik Rara. Itu pun kalau Cik Rara singgah sahur dekat sini =)

Bobbai~
picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::