09 September 2010

Jiran Tetangga Episod 4: OrangeGurlz

Salam sejahtera ke atas kamu. Untuk Jiran Tetangga Episod 4, mari kita berkenalan dengan cik perempuan oren. Cik oren ni sebenarnya kawan sekolah menengah masa saya Form 1-3 dekat SMKAW,Machang. Gidah saya panggil dia. Masa tu dia minat kaler kelabu. Hahahatipu. Tapi tulah, people change. Sekarang dia suka kaler oren pula. Pengaruh Holland mungkin. 




Belog dia pun kaler oren, bunga-bunga lagi. Dan juge banyak widget for blog. Boleh buat jugak lah nanti.hehe. Tp cik oren ni macam dah lama tah hupdate. Sibuk buat biskut raya mungkin. 

Oklah, kalau nak tahu lebih lanjut sila lah jenguk belog cik oren tu.hehe

Now kita proceed ke belog jiran tetangga episod 5.

picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::