09 September 2010

Jiran Tetangga Episod 6: Ayie Suck Story

Episod 5 dah nama Ayie. Episod 6 juga nama Ayie. Oh,sekarang followers saya dah ada 2 orang nama yang sama. Ayie dan Rara. Hahahha. Tak payah ketawa. Tak kelakar pun. 


Sekarang mari kita terjah belong Encik Ayie ni. Bila saya tekan dekat gambar dia kat sebelah ni, maka keluar tiga belog yang menjadi milik encik Ayie. Ada personal blog. Versi cintan cintun punya. Saya pernah baca dulu. Tp sekarang dia dah private,so tak boleh nak stalk lagi. Hehe. Blog yang lain ialah Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada dekat sini ada macam-macam info. Entry terbaru dia pasal bill yang tuan kedai pun boleh lupa dia charge hape.hahah.





dan belog lagi satu ialah  Oh Music ku tempat kau orang boleh download lagu-lagu kegemaran.


Banyak rajin ini orang. 
Eh,mestilah..tengok la jiran sape.hehe


ok,bai
picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::