21 September 2010

Jiran Tetangga Episod 8: Anis Syuhada



"I Write Sins and Tragedies"



Tu diaa punya kata-kata yang korang kan nampak bila buka belog Jiran Tetangga saya yang seterusnya, Cik Anis Syuhada (sedap nama awak).

[flago.jpg]

Gaya penulisan yang very the santai membuatkan saya terus jadi anonymous.Haha. Kalau you ols nak tahu pergi picit dekat Belog dia sekarang and macam-macam yang korang tak tahu,korang boleh tahu. Apakah = ="

btw,thanks a lot Cik Anis sebab sudi follow belog yang ntah apa-apa ni :p
picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::