10 October 2010

10.10.10

Istimewa betul tarikh hari ni. Tapi yang tak istimewanya, hampir nak tumpah air mata hari ni. Yang pasti bukan sebab Dr.Sheikh Muzaphar tu kawen dengan orang lain. Bosan lah asyik keluar cerita dia je. Tapi, pasal benda lain lah. Malas nak cerita panjang-panjang.

Di pendekkan cerita, saya betul-betul rasa down hari ni. Kenapa susah sangat ha???? Tapi saya bersyukur sebab my mum is always besides me. Even i didn't tell her what the hell is it,but she can feel it too. Dia cepat-cepat make me smile, make me happy. Then saya boleh cool macam tu je dan terus gelak dengan beliau.

Tengs Maa..you're really great.
I LOVE YOU SAMPAI BILA-BILA.


picit LIKE kalau suka ^___^

4 comments:

  1. Antara post yang berbeza dari yang lain sempena 10.10.10, yang banyak saya baca harini ialah kawin kawin kawin,
    good job (out of the box)

    ReplyDelete
  2. tapi tak semua indah kan 10.10.2010 ni...
    tarikh yang takkn dilupakan...kemalangan ngeri kat simpang ampat..huhu..takziah wat keluarga mangsa2 yang terlibat...pilu dan seram..huhu

    ReplyDelete
  3. PuTerI AmeeRA aka pUTmIrA

    yup,betul tu Put.
    Al-Fatihah buat semua mangsa.

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::