20 November 2010

Shades Contest aka Kaca Mata Hitam

GOTCHA! 

Contest macham ni lah yang saya nanti2 kan. Cik Sab Genit tuh macham tahu-tahu je kan saya sukaaa shades. Memang kena lah. Tapi tak mahu over sangat lah sebab saya bukanlah pengumpul shades yang tegar. Ada dua je pun = ="

Hoccay,straight to the main point..Cik Sab Genit dengan boyfren dia, Cik Mok Genit(?) nak bagi hadiah tau kalau diorang suka dengan gambar korang yang tengan posing pakai shades tu. Tapi tunggu duluuu...kau orang kena lah ikut syarat & peraturan contest ni :)

1. wajib follow blog cik genit and blog cik mok [CHECK]


2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. (blogger only)    [CHECK]
    

3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas. hee [CHECK]

4. story sedikit about korang punye picture tuh. tak kisah la korang picture sorang or ramai2 dgn kawan. tapi..if ramai. mesti semua pakai shades ok! [CHECK]




Shades 1: Shades ni saya beli dekat U-Mall Taman Universiti, Skudai. Shades yang akhirnya dibeli selepas shades Puteh kesayangan remuk dipijak adik yang mempunyai rambut bergulung. Gambar ni pulak diambil sekitar bulan Ogos lepas dekat sebuah pantai yang permai(?) di Terengganu. 


Shades 2: Yang ini pulak made in Vincci. Beli dekat KB Mall, Kota Bharu. Fisrt tengok, terus berkenan lalu rembat = ="  Sukaa sebab ianya colour purple.awww... This poyoz picture was taken on last October. Kalau anda perasan, gambar ni jugak saya edit edit touch up sikit buat header gedabak macham kat atas tu. hehe


Syarat seterusnya:


5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih. [CHECK]

6. haa..jangan lupe amik banner kat atas nie. letak kat sidebar korang and link kat banner ke blog ni ok! [CHECK]

7. tag kan kepada blogger aktif ok! min korang kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai.lagi bgus kan. tag banyak2. huhu.[CHECK]

Mari kita tengok,shiapa yang kenaaa :D
a) Zazie
c) Ezzah

8. dah join. plz..leave ur komen with ur link skali di blog ini. and sab and cik mok akan terjah blog korang ok ntuk pastikan korang penuhi syarat2 yang di tetapkan. [CHECK]

9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010. so,korang bayak mase lagi nak buat tau!

10. hadiah? mystery gift from me and cik mok. dnt wry. kami tak kan hampakan anda.

Tumblr_l963jdanjo1qcps3do1_500_large
Dapat hadiah macham ni pun jadi lahhh ;P


Tumblr_lag9sbqtq51qb5d33o1_500_large
atau yang ini? Hehe,just kidding = ="


picit LIKE kalau suka ^___^

4 comments:

  1. ok dear! done. terima!

    very nice pictha!! like it!!

    btw,tq 4 joining! keep in touch always ya! salam kenal dr sab! :)

    gud luck! :)

    ReplyDelete
  2. @sab:

    Hehe,tenkiu2 sebab suka :)

    bereh2,kip in touch & nice to meet u too dear.

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::