18 December 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST: BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Siapa nak menang hadiah barangan Body Shop?? Mari2 join ini contest. Korang just follow the instruction macam saya buat nih and letak gambar lompatan paling best yang kauorang ada.

Syarat2 penyertaan:

1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu   ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni. ) [DONE!!]


3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni. [DONE!!]


3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atauGROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja. [DONE!!]

Dengan rasa tidak bersalah,saya telah mempertaruhkan gambar lompatan Kungfu Panda encik boypreng bersama vespa kesayangan dia untuk join  FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI. Haha. Harap-harap ada luck kali nie = ="

BODY SHOP JUMPING!
4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. [DONE!!]

5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan. [DONE!!]



1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali. [DONE!!]

7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye... [DONE!!]

Oleh itu, saya tag:
i)  Zazie

8. Tinggalkan link entry anda di ruanggan comments [DONE!!]


tarikh tutup: 

31 DISEMBER 2010



picit LIKE kalau suka ^___^

6 comments:

  1. okeh...proceed...nice pic kot! tengs sebab sudi join and i wish u all the best =)

    ReplyDelete
  2. @mr.F:

    Tengs jgk..harap2 boleh menang kali nie..hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
    Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

    dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

    Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)

    ReplyDelete
  4. @mr.F: wahhh,tq so much! mari2,jom undi lompatan kungfu panda.hehe

    ReplyDelete
  5. wooooooooooooooooow...baik2 t terjatuh habis la..tp mmg menarik la gaya aksi nya..mau plak ngan vespa tu...:)

    ReplyDelete
  6. @aDisH.sHidA

    tenkiu aDisH.sHidA..jgn lupa vote tau.hehe

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::