16 December 2010

Yey! dah datang!

Puas laa aku dok tunggu sape lah gerangan yang jadi mangsa followers aku yang ke 100 neh. Punyalah susah kan orang nak follow. Hambik kau, dah 2 tahun lebih blogging, baru sekarang dapat 100 orang followers. Sape tak jakun. Hehe. Almaklumlah,belog aku nih bukan boom kebabom meletop macam belog Irine Nadia, Cik Epal, Ben Ashaari atau Hanis Zalikha dan ramaiii lagi lah.

"ceh! gila poyoz punya budak. baru 100 followers pun nak bising. Bloggers laen dah tahap riban2 followers tak bising macam kau pun."

adooiii,kechik hati mak kalau ada yang cakap macam tu...sob sobb.. tapi,suka hati lah kan..ADA AKU KESAH?? HAHA. 

Eh,tetiba pulak emo. Apesal? Haha. Okey2,tanpa membuang masa saya nak serah kan award nie untuk bloggers Puan Zura Hassan yang menjadi followers ke 100 =) buat masa nie, award je lah yang saya mampu bagi..hehe.

~~The deepest love~~

Terima kasih banyak2 kak. Tak sangka puan-puan pun ada baca and follow belog saje-saje|suke-suke nih..ingatkan cik-cik je. Hehe. Award akak ada dekat sidebar sebelah nie. Sebenarnya saya pun tak tahu macam mana nak bagi award nie dekat akak sebab ni first time saya bagi award dekat orang. and tak pernah dapat award pun. hehe. Mak tak kisah,janji mak happy blogging =)

Followers lain jangan kechik hati merajuk tak mahu lepak sini dah sebab tak bagi award.LOL. Saya sangat-sangat menghargai okey! Thanks a lot. Insyallah saya ada perancangan nak buat contest sedikit masa nanti. Tungguuuu..Hehe


picit LIKE kalau suka ^___^

2 comments:

  1. alamak..malu r muka masuk belog org nie..kuikuikui...x kisah la sape2 pun, jnji leh jd teman dan sahabat dan kakak dan adik di alam maya ni..ape2pun,slmt kenal!!!akk jrg hapdet belog , slalu bc belog org jer...hehehehe

    ReplyDelete
  2. @Zura Hasan:

    nice to meet you too akak :)

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::