20 January 2011

Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Assalamualaikum semua....tak jawab dosa. Haha

Di pagi yang hening ini aku nak join satu contest yang semestinya menarik dan tertarik kau memang da bomb opocot meletop iaitu Contest Aksi Makan yanmieonline.com. Syaratnya simple je:


contest aksi makan

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry tersebut.
2. Postkan Link Entry di ruangan komen dia and kalau sudi kauorang boleh LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan* katanya. hehe
3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com
4. Publish!


So, bagi memenuhi kehendak juri (plus, aku serius nak menang domain!) aku pertaruhkan gambar candid aksi makan kazen aku nih yang sempat di snap! padan muka dia..kihkih



                Mangsa: Daniel Arief (3 tahun)
                Lokasi: Rumah Aku
                Event : Open House, Raya 2010
                Gear  : Nikon D300S


Ulang Suara: Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com


Sekian ^^



picit LIKE kalau suka ^___^

4 comments:

  1. Salam,

    makasih join, masih kecik ye kazen tu, comel! btw gud luck ok :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. @yanmie

    aah,kecik lagi..sebab tu makan bersepah. hihi
    okey..tengkiu ^^

    ReplyDelete
  3. huhu..memang menyelerakan.
    :D
    good luck.

    ReplyDelete
  4. @saya_arief

    eh,sama plk nama dgn kazen tuh..hehe
    tnkiu ^^

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::