03 January 2011

CONTEST AKU DAN KACAMATA

Sebenarnya tengah tulis entry tahun baru. tapi pause kejap sebab yang ini lebih eksaited you ols... maklum la,azam tahun baru Cik Zatie nak kumpul duit banyak2 tahun ni so teruja lah pulak join CONTEST AKU DAN KACAMATA oleh Encik Syafiq Rosli kita nih. Hadiah pun agak lumayan jugak beb. Meh kita tengok ape syarat2 encik Syafiq.

Check Check Rox Rox!


Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin [DONE]
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original [DONE]
Sekali sekala nak tamak boleh tak encik Syafiq? Nak letak empat gambo. Pilih je yang mana-mana Encik Syafiq suke. Hehe





kalau ade yang tanya "apesal empat je? kenapa tak letak lapan belas ratus?"
jawapan dia: "aah,memang ada banyakk lagi, tapi takut kau orang terpengsan je nanti"

Maaf lah sebab Cik Zatie memang penggemar shades. Kalau belum kenal Cik Zatie,meh tengok dekat SINI. Hehe. Dah2,mari kita proceed syarat yang seterusnya.....

  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar [DONE]
  • Tag 2 orang rakan anda [DONE]
(1) Mariam
(2) Ujang



Hadiah-hadiah yang Encik Syafiq nak kasi ialah: 

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50


Mata duitan tak mata duitan, sape yang nak tolak kalau orang nak bagi duit kans? hehe
 bak kata Encik Syafiq, NEVER SAY NEVER..peace!!



p/s: Harap-harap menang kali nie = ="




picit LIKE kalau suka ^___^

6 comments:

  1. wow..comelnya..hehe...erm..kita dh buat kontes nie....nway thanks..

    ReplyDelete
  2. toing2.tuan tnh dtg lawat..all da best ya

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897

    dah buat?? tak bgtahu punn,kalau tak mesti saya join..hehe

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::