24 January 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool



Cool tak Kate Winslet pakai tudung dengan baju kelawar? kah kah. Kate Winslet lah sangatt. Tapi ini Kate Winslet versi pakai serkup kepala lah kann. Hehe. Masa ni aku memang tengah berangan jadi Kate Winslet macam dalam filem Titanic tuh sambil tunggu abang Leonardo Dicaprio balik tangkap ikan. Beliau dah tukar kerjaya jadik nelayan moden pulak. Haha jangan percaya. Kapal Titanic tu aku ganti dengan sampan yang tersadai dekat tepi pantai. hihi 

Gambar ni dak Zazie yang tangkap. Location: Kuala Terengganu. Masa nie pukul 7 pagi lebih-lebih sikit. Dengan selamba badak memakai baju kelawar, aku dengan dak Zazie keluar dari resort awal-awal tanpa mandi sebab nak tengok sunrise..hehe. Syok jugaklah lepak pagi2 dekat tepi pantai sebab aku memang suka pantai =) 

Oh, by the way gambar ni sebenarnya untuk Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool yang dianjurkan oleh blog Ku Lihat Hijau. Maaflah, dalam gambar ni kau lihat hitam je. Cool lah tu kan? hihi. Maklumat lanjut pasal contest ni kauorang klik je link kat atas tadi.


Tarikh tutup: 25-03-2010

Sebelum tu aku nak tag:

1)  Ie Da



Dah habis =)




picit LIKE kalau suka ^___^

8 comments:

  1. sebab baca blog lu lah gua terjebak.tp gua lg suka gambar lu.ade awan.gua suka awan.

    ReplyDelete
  2. @karatz

    haha,biasa je der...semenjak dua menjak ni je gwa baru minat snap awan.

    next time kalau ada contest lg gwa tag lu.

    ReplyDelete
  3. slm kunjungan;)
    gudluck for contest;D

    ReplyDelete
  4. @apisv2

    tengs sudi singgah teratak buruk hamba ni..hehe

    tengs skali lg =)

    ReplyDelete
  5. Salam...
    Jalan2 sambil tengok peserta...
    Hehe...memang baru tgk ni...
    Sory lambat terjah d sini...
    TQVM join k :)

    ReplyDelete
  6. @HadifaR_R

    wsalam,xpe2..dh terjah ok lah ni.hehe

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::