25 January 2011

EDIT PHOTO BATTLE

SEBELUM





SELEPAS


Gambar dekat atas tu Cik Zatie pertaruhkan untuk join contest EDIT PHOTO BATTLE . Contest punya pasal, aku sanggup gali dan selongkar balik gambar lama nih sebagai pertaruhan.hehe. Gambar ni di edit tahun 2008 lagi. Dah retro dah gambar ni. Takpe kan Solehah, Mirul?? Hehe. Masa tu filem 'KAMI' tengah hot and hari raya pertama adalah tarikh mula-mula tayangan dia dekat pawagam. Ape lagi, edit lah gambar raya kitorang adik beradik ala-ala movie 'KAMI' tuh. Tambahan pulak, Cik Zatie dengan cik adik, Cik Zazie memang indie habis lah kan zaman tuh. hehe. 

Memandangkan hari ni last day untuk korang join contest ni, maka Cik Zatie nak tag diorang ni laju-laju: (syafiq ridhwan , azlin azman , Miss D' ya , mohamadazhan

Contest EDIT PHOTO BATTLE ini dibawakan oleh Empayar Bintang Tiga yang mana diurus dan ditadbir oleh Cik Adik Solehah & Encik Mirul   ^____^







picit LIKE kalau suka ^___^

14 comments:

  1. Hehe nice artwork.. rasa macam zaman P Ramlee. Saya nak jenguk competitor ni hehe. Anyway, goodluck! XD

    ReplyDelete
  2. @Faizal n Fashitah

    tengs ^^
    ada sikit2 ke'p-ramlee'an dia,hahah..okey2 silalah pergi jenguk competitor yg hebat2 semua = ="

    ReplyDelete
  3. @zaty luvlianncezzz

    tenkiu2...
    nama sama lh pulak kan..hehe

    ReplyDelete
  4. alolo..jangn la majok cik zatie..hehe..
    solehah slalu tngok gmba kontes memalam je.hehe..

    nie.cepat2 pegi blog cik zatie.td bnjir dh kt blog solehah sebb nanges.hehe..

    btw.nice editing..hehe..solehah pn minat gak KAMI dlu.haha.
    gudluck cik zatie.ngee :)

    ReplyDelete
  5. @♥ solehah ♥

    hehee,tengkiu2..pndai solehah pujuk eh...

    bukan ape..sbb hr ni dh last day kan..tkot solehah x terperasan cikzatie punya gambar.hihii

    yeah,boleh geng! hehe
    tenkiu ^^

    ReplyDelete
  6. @ ★★★ MIRUL ★★★

    maseh2 ^^

    ReplyDelete
  7. @Salfiza

    riang ria raya lah katakan..hehee

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::