15 January 2011

MY CAMERA CONTEST :D

Usaha Tangga Kejayaan. Percubaan penasiban (baca: nasib) yang seterusnya = ="
saya telah meng-join-kan diri dalam MY CAMERA CONTEST pulak. Contest ini dianjurkan oleh Cik Toblerone - Sila terjah ke belog dia kalau nak berkenalan.


MY CAMERA CONTEST memerlukan anda tempek muka anda bersama camera anda (cuba kau kira ada berapa banyak anda?). Kata penganjur, apa-apa jenis camera pun bolehhh asal orang panggil dia camera. Camera gabak DSLR, camera digital, lomocamera, camera henpon dan sebagainya. Aku tak pasti pulak camera mainan tuh qualified ke tak. Hehe. Syarat-syarat yang seterusnya, anda-anda semua boleh KLIK SINI.

Gambar yang perlu anda tempek adalah macam kat bawah ni. Yang pentinnnggg, mesti muka you ols ada kat dalam gambar tu. Bukan muka orang lain hoccayy. Macam Cik Zatie buat ni. Heheh

tak nampak muka? ini betul2 Cik Zatie tau, tak caye tengok gambar kat bawah. Hehe
Location: Royal Guest House, Kota Bharu
Subject: Cik Zatie & Her Baby Nikon D3100
Shooter: Cik Hajar Nabilah with Nikon D3100



Location: Royal Guest House, Kota Bharu
Subject: Cik Zatie, Cik Hajar Nabilah & Cik XX with Their Baby Nikon D3100
Shooter: Cik Bella with Nikon D3100

Kalau takde camera lain, camera henpon pun boleyyyy.....



Location: Kolej Datin Seri Endon, UTM Skudai
Event: tengah bersiap pergi kelas 
Subject: Cik Zatie & Sony Ericsson K550i
Shooter: Cik Zatie & Sony Ericsson K550i



okey dah. jangan tengok je, join lah! Hehe

p/s: Cik Toblerone, awak pilih je mana-mana gambar awak suka. saya dah terlajak pergi upload banyak tadi. hihi


picit LIKE kalau suka ^___^

2 comments:

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::