24 January 2011

Pantai Contest By Mr.K



terjah sana, terjah sini aku terjumpa pulak Pantai Contest by Mr.K nih....nasib baik bukan Datuk K. Syarat-syarat penyertaan kauorang pergi terjah dekat SINI. Cepat sana pergi.haha

So, gambar berpoya-poya di pantai yang aku nak letak ialah.....

3





2





1






0







tadaaaa~


Gambar ni diambil sekitar bulang lapang (baca: bulan 8) tahun lepas di Kuale Ganu Kite (Kuala Terengganu). Masa ni dah on the way balik Kelantan. 

Tapi singgah sekejap dekat pantai-tepi-jalan-view-cantik-mendamaikan-jiwa-dan-terus-stop-kereta semata-mata nak bergedik ambik gambar serta melaksanakan perkara yang wajib kalau pergi ke pantai iaitu aktiviti makan sotongggg celup tepung + air kelapa. 

Err,tapi kan..tak tahu pulak nama pantai ni.hehe. Kalau sesiapa tahu tolong inform ye :P 

Kalau kauorang yang melalui Jalan Pantai menuju ke Kuala Terengganu, komfem lah nampak pantai tersebut. Betul-betul terletak dekat tepi lebuhraya. 

Kat dalam gambar tu pulak ahli-ahli rombongan cik kiah. Dari kiri: Cik Zazie-Aimang-Chikna-Cik Zatie. Dekat belakang tu,kalau kauorang nampak ialah Puan Maa and Kasyah. Insyallah bulan 4 nanti akan ke Kuala Terengganu lagi. Yey!! ^^


Last but not least, nak tag:



till then, bobbaiiiiiiii~



picit LIKE kalau suka ^___^

10 comments:

  1. wow!!
    nice photo..
    gud luck...

    ReplyDelete
  2. haha..banyaknya penyertaan melibatkan pantai di terengganu...tuan penganjur pun duna pantai di terengganu jgk heheh

    btw, pantai semua nampak sama..mcm mn nak kenal nama beb..hahah (lawal plak ase)..

    rindu tol terengganu...huuuu

    tq for join...

    ReplyDelete
  3. @mr.k_boy

    hahaa,yeke..dah tu je pantai yg paling ramai rakyat malaysia pergi..hihi

    a'ah, betul jgk.tp mane taw kan ada rakyat terengganu yg betul2 tahu nama pantai nie.hehe

    sama-sama =)

    ReplyDelete
  4. salam...
    mekasih tag pak long...
    nak joint la kontest tu..

    ReplyDelete
  5. @pak long

    join, jangan tak join paklong!
    hehee

    ReplyDelete
  6. kalo tak kena tag,nak join leh tak?hehehe

    ReplyDelete
  7. @nur ikhyar dee

    bolehhh jerr...next tyme cikzatie tag kamu pulak =P

    gud luck ^^

    ReplyDelete
  8. @Arikal Razali

    kakak tahu awk suka join contest...
    heheee~

    ReplyDelete

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::