03 January 2011

UNDIAN BERMULA SEKARANG!! VOTE: FFTF 030 ::Cik Zatie::

Alkisahhh,pada bulan lepas saya ada mencoba naseb mengjoinkan diri dalam FEEL FREE TO FLY CONTEST: BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI. Dalam contest tu saya telah mempertaruhkan gambar encik Wan Amen bersama vespa kesayangan dia. Hehe.  

Maka, 1 Januari lepas, Mr.F aka encik penganjur FEEL FREE TO FLY CONTEST: BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI adalah drop comment dekat entry INI dan memaklumkan bahawa saya telah terpilih sebagai TOP 50 dalam contest tersebut. Tenkius encik penganjur!! 

Namun, ku sangka panas sampai ke petang...rupa2 nya ada syarat laen pulak yang diberikan. Dah dapat TOP 50 tuh, kene pulak bersaing untuk dapatkan undi yang paling tinggi sebelum mara ke peringkat terakhir yang akan ditentukan oleh juri..tapi,harap2 juri sekelian pilih le dengan adil dan saksama ya. Saya tak reti sangat nak raih2 undi nie..harapkan gambo je...hehe


Tapi nak try lah,mane tahu ade yang kesian..sob sob.. Boleh tak nak mintak tolong korang undi ::Cik Zatie:: dalam contest kali nie?? Undian hanya dibuka dibuka pada hari Ahad (2 Januari 2011) sehingga Sabtu (8 Januari 2011) sahaja. So hanya tinggal beberapa hari je lagi. 


Caranya macam nie:


(1) Pergi ke LINK INI
(2) Tandakan/vote dekat---> FFTF 030 ::Cik Zatie::


dah siap! senang je,hanya dua step..tak sampai semenet punnn..apelagi,
Jasa baik korang amat amat amat dihargai..
Nak promote dekat kawan2 pun boleh.Hehe


Tengkiuuu you olsz~ ^^


picit LIKE kalau suka ^___^

2 comments:

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::