16 February 2011

Contest Kami Pose Comey

Jyeaaahh, rasa tak lengkap kalau tak join contest ni. Dah cikadik penganjur (amni) pun sudah invite, apalagi harus dijoin dengan segera. Nak-nak hadiahnya yang sungguh 'WOW!!'. Tak caya kauorang boleh pergi terjah SINI atau klik saja pada link dekat banner comel sebelah sana. 




Sooo,gambar comel yang cikzatie nak pertaruhkan haruslah gambar bersama member kesayangan. Serius rindu gila dekat diorang sebab after grad, masing-masing dah jauh pastu sibuk dengan life and kerja. Rindunya saat-saat menggila dengan diorang! Kalau ada rezeki dan menang Iphone idaman kalbu itu dapatlah cikzatie 3G-ing dengan mereka. Hp sekarang ni takde 3G pon.sob sob


L-R: cikzatie, cik kemma, cik myra, cik semma

Rasa-rasa comel tak kami pose dalam kereta ni? Hehe 
owh, tak lupa jugak...

cikzatie join contest ni sebab cikzatie rindu mereka ketat-ketat 
^___________^

Last but not least nak tag:

dan korang-korang yang tengah baca ni...

Sekian :)




picit LIKE kalau suka ^___^

No comments:

Post a Comment

cakap-cakap dekat sini
tenkiu ^^

::Mari Exchange Alamat Rumah::