30 October 2011

Update! Update!

Okey,tipu. Hahaha. Maaf..maaf tipu sunat sikit takpe kan? sebenarnya aku tengah kemas-kini-buang-habuk (dah berapa puluh kali buang habuk) dekat belog pucat aku ni. oh, adakah ini tanda-tanda aku akan update blog selalu? hehe. Dan sebenarnya jugak aku tengah pening macam mana and kat mana nak buang coding 'click here to share' yang korang boleh tengok kalau letak mouse dekat gambar yang ada dalam belog aku ni. Aku dah lupa macam mana aku buat dulu dan sekarang aku lupa macam mana nak buang benda alah tu T____T


Ada sesapa yang terer coding2 kat sini tak? Tolongg~
picit LIKE kalau suka ^___^

07 October 2011

04 October 2011

::Mari Exchange Alamat Rumah::